LANCERING AF DET SPECIELT UDVIKLEDE SWIMCOUNT KONDOM

LANCERING AF DET SPECIELT UDVIKLEDE SWIMCOUNT KONDOM

28 juni, 2017

Et nyt specielt udviklet SwimCount Kondom til at opsamle sædprøven

Vores nye SwimCount Kondom er uden sæddræbende creme og er specielt udviklet til SwimCount Sædkvalitetstesten


SwimCount Kondomet er uden sæddræbende creme og dræber derved ikke sædcellerne i modsætning til de fleste af nutidens standardkondomer. Kondomet er desuden også produceret i en ekstraordinær god kvalitet af naturgummi.

For visse religioner er det ikke acceptabelt, at manden onanerer. Kondomet kan derfor være en rigtig god løsning "win-win!" for både Manden/Kvinden og/eller Parret til at opsamle sædprøven til SwimCount Sædkvalitetstesten.

Det skal bruges som et normalt kondom, men uden nogen form for glidemiddel (sylvia på kondomets yderside er OK) for at sikre, at intet blandes med sædprøven for herefter at give et falsk resultat i SwimCount Sædkvalitetstesten.


Hvorfor udvikle et specielt SwimCount Kondom?


Vores SwimCount Sædkvalitetstest har et nøjagtighedsniveau på 95 procent, og derfor begyndte læger og apoteker på flere markeder at anbefale vores SwimCount hjemmetest. Normale kondomer indeholder sæddræbende creme, da det naturligvis er meningen at dræbe de gode sædceller, og derfor kan disse ikke bruges til at opsamle en sædprøve til en sædkvalitetstest. Vi ønsker at teste sædkvaliteten og for at gøre SwimCount Sædkvalitetstest endnu mere bekvemt at bruge besluttede vi at udvikle et specielt kondom til dette formål uden sæddræbende creme, så par kan opsamle sædprøven efter samleje.

Og vi er tilfredse - dette er resultatet!

Read the blog post in English here.Skriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.