Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22-23/4 2017

Fertilitetsmesse i Bella Centeret 22-23/4 2017

28 april, 2017

ūüĎ∂ūüŹľDen f√łrste fertilitetsmesse nogensinde i Skandinavien blev afholdt i Bella Centeret sidste weekend d. 22.-23. April 2017ūüĎ∂ūüŹľ Teamet bag SwimCount stod naturligvis klar til kyndig r√•dgivning og fik snakket med en masse forbrugere om deres SwimCount s√¶dkvalitetstest.

Det var en utrolig sp√¶ndende weekend¬†p√• Fertilitetsmessen i Bella Centeret. Du kan se og h√łre mere om Fertilitetsmessen, som var p√• dagsordenen i l√łrdagens TV-Avis, hvor SwimCount ligeledes fik 5 sekunders fame i Prime Time.

Se klippet i TV-Avisen her.Skriv en kommentar

Din kommentar skal f√łrst godkendes f√łr den kan ses p√• siden.

SwimCount™ Teamet ønsker at værne om vores medarbejderes sikkerhed, og især i forhold til dem der måtte være mest udsatte for Corona. Derfor arbejder de medarbejdere, som har muligheden for det, hjemmefra. Men vi har ikke lukket!

Vi opererer som altid, og du vil derfor ikke mærke nogen forskel fra tidligere når du foretager bestillinger på www.swimcount.dk som vi sender til dig via GLS. ūüėä

Det betyder derfor også, at der ingen gode undskyldninger er for ikke at få testet dine svømmere, i denne tid hvor vi alle er derhjemme. ūüėČ