Anbefalinger

"Det tog en halv time at tage testen på badeværelset. Det var nemmere end jeg troede, og jeg var meget glad for at få et godt resultat. Jeg var bange for det, men nu ved jeg, at hvis vi vil prøve igen på at få et barn i fremtiden, er der intet, der stopper os."

— Nemo

 

"Selvom jeg er lykkelig single, er min frugtbarhed noget, der altid har ligget i baghovedet." ”Mænd har brug for at vide dette lige så meget som kvinder gør."

— Jonathan

 

"... dette har været et rigtigt wake-up call for mig."

— Jon

 

"Meget enkel at bruge og meget præcis, hjalp mig og min kone til at blive gravide på det helt rigtige tidspunkt i vores liv, fantastisk produkt og vil anbefale til venner og familie samt gruppemedlemmer, produktet er meget godt lavet."
— Danny M

 

"Let at bruge og billigere/mindre skræmmende end at have en aftale hos en læge. Jeg ved ikke, hvor nøjagtig resultatet er, da jeg ikke har lavet en kontroltest af min læge, men den ser ud til at være ret præcis. Det ville være et godt første skridt for et par, der forsøger at blive gravide og har problemer."
— Scott B

 

"Meget nem at bruge."
— Ashley 

 

"Prøv den"
— Nay 

  

"Jeg forstår ikke, hvordan produktet fungerede, men du injicerer sprøjten i et plastikhul, og der sker ingenting, før du trykker på knappen, så viser den farven. Min endte meget mørk lilla, hvilket indikerer mange svømmere. Nem test, anbefaler!"
— Joseph