Kundeanmeldelser

"Det tog en halv time at tage testen på badeværelset. Det var nemmere end jeg troede, og jeg var meget glad for at få et godt resultat. Jeg var bange for det, men nu ved jeg, at hvis vi vil prøve igen for at får et barn i fremtiden, er der intet, der stopper os."

— Nemo

 

"Selv om jeg er lykkeligt single, min frugtbarhed er noget, der altid har ligget i baghovedet." ”Mænd har brug for at vide dette lige så meget som kvinder gør."

— Jonathan

 

"... dette har været en rigtig wake-up call for mig."

— Jon

 

"Meget enkel at bruge og meget præcis, hjalp mig og min kone at blive gravid på det helt rigtige tidspunkt i vores liv, fantastisk produkt og vil anbefale til venner og familie samt gruppemedlemmer, produktet er meget godt lavet"

— Danny M

 

"Let at bruge og billigere/mindre skræmmende end at have en aftale hos en læge. Jeg ved ikke, hvor nøjagtige resultaterne er, da jeg ikke har nogen kontrol test udført af min læge, men de ser ud til at være rimelige præcise. Det ville være et godt første skridt for et par, der forsøger at blive gravide og har problemer."
— Scott B

 

"Meget nem at bruge."
— Ashley 

 

"Prøv den"
— Nay 

  

"Jeg forstår ikke, hvordan produktet fungerede, men du injicerer sprøjten i et plastikhul, og der sker ingenting, før du trykker på knappen, så viser den farven. Min vendte meget mørk lilla, hvilket indikerer mange svømmere. Nem test, anbefaler!"
— Joseph