Hvad siger eksperterne

IVF Forskervejleder Dr. Marcos Meseguer Escrivá, Fertility Clinic IVI, Valencia, Spain

 "SwimCount™ Sædkvalitetstest er en revolution for den tidlige diagnose af mandlig infertilitet, som vi skal huske er årsag til 40% af barnløshed problemer. Yderligere 40% skyldes af kvinder og de resterende 20% af ukendte årsager. Vi skal ikke undervurdere betydningen af den mandlige faktor i reproduktion og derfor en test som denne, som giver mænd mulighed for at få en tidlig diagnose med en høj grad af pålidelighed i komfort af deres eget hjem, er et gennembrud, forklarer han og understreger yderligere, at en fremskreden alder også er en faktor, der påvirker den mandlige fertilitet".

"SwimCount™ SpermCare Kosttilskud passer meget godt med SwimCount™ Sædkvalitetstest, når en mand gerne vil forbedre sin sædkvalitet. Det er ikke et lægemiddel, men et ernæringstilskud, som kan bruges i forbindelse med en normal kost. Derfor har manden selv evnen til at påvirke resultatet med støttende livsstilsvalg. SwimCount™ SpermCare er således en meget god add-on, da det tager mindst 10-12 uger (90 dage) for en mand til at producere nye sædceller i hans krop. Det er min professionelle mening, at SwimCount™ SpermCare ud over en ændret livsstil, kan forbedre chancerne for en bedre sædproduktion for at gøre en kvinde gravid på en naturlig måde.

 

Medicinsk direktør for Auckland Fertilitetsklinik Repromed Dr. Guy Gudex, New Zealand

New Zealand var det første land uden for Danmark til at modtage SwimCount™ Sædkvalitetstest. Fertilitets specialister i New Zealand mener, at den giver motivation for mænd til at engagere sig med deres frugtbarhed. "Jeg tror, det potentielt kommer til at gå en lang vej. Det vil skabe en hel del diskussion blandt mænd. Det hjælper dig med at planlægge ting. Det betyder måske ikke at prøve med det samme, men det kan stoppe dig fra at vente, indtil du er 35.” (www.stuff.co.nz, October 2015)

 

 

 

 

 

 

Senior Embryologist Claire Moran, PhD, Repromed Fertilitetsklinik, Kilkenny, Irland)

"Min professionelle mening er at, SwimCount™ [Sperm Quality Test] er det nærmeste produkt derude til en laboratorium-baseret sæd analyse. Faktisk blev produktet testede og det viste sig at være over 94% pålidelig sammenlignet med en laboratorium-baseret sædanalyse." (SwimCount™ Review, YouTube, juli 2016)