Hvad siger eksperterne?

IVF Forskervejleder Dr. Marcos Meseguer Escrivá, Fertility Clinic IVI, Valencia, Spain

 "SwimCount™ Sperm Quality Test er en revolution for den tidlige diagnose af mandlig infertilitet, som vi skal huske er årsag til 40% af barnløshed problemer. Yderligere 40% skyldes af kvinder og de resterende 20% af ukendte årsager. Vi skal ikke undervurdere betydningen af den mandlige faktor i reproduktion og derfor en test som denne, som giver mænd mulighed for at få en tidlig diagnose med en høj grad af pålidelighed i komfort af deres eget hjem, er et gennembrud, forklarer han og understreger yderligere, at en fremskreden alder også er en faktor, der påvirker den mandlige fertilitet".

 

  

Medicinsk direktør for Auckland Fertilitetsklinik Repromed Dr. Guy Gudex, New Zealand

New Zealand var det første land uden for Danmark til at modtage SwimCount™ Sperm Quality Test. Fertilitets specialister i New Zealand mener, at den giver motivation for mænd til at engagere sig med deres frugtbarhed. "Jeg tror, det potentielt kommer til at gå en lang vej. Det vil skabe en hel del diskussion blandt mænd. Det hjælper dig med at planlægge ting. Det betyder måske ikke at prøve med det samme, men det kan stoppe dig fra at vente, indtil du er 35.” (www.stuff.co.nz, October 2015)

 

 

 

 

 

Senior Embryologist Claire Moran, PhD, Repromed Fertilitetsklinik, Kilkenny, Irland)

"Min professionelle mening er at, SwimCount™ [Sperm Quality Test] er det nærmeste produkt derude til en laboratorium-baseret sæd analyse. Faktisk blev produktet testede og det viste sig at være over 96% pålidelig sammenlignet med en laboratorium-baseret sædanalyse." (SwimCount™ Review, YouTube, juli 2016)