Om SwimCount™

 

Om Os

I 2010 fik Jacob Møllenbach og Steen Laursen en ambitiøs idé: De ville udvikle en hjemmetest, der kunne måle mænds sædkvalitet, anderledes og mere nøjagtigt end alle andre tests til hjemmebrug på markedet, nemlig ved at måle koncentrationen af Progressive Motile Sædceller (PMSCs) pr. ml i en mands sædprøve. Progressive motile sædceller er den eneste type sædceller, der kan befrugte en kvindes æg på en naturlig måde. 

Både Jacob og Steen har mere end 20 års erfaring indenfor fertilitetsbehandling og kunstig befrugtning - Steen som forsker på Rigshospitalet og senere som medejer af en fertilitetsklinik i Fredericia og Jacob som R&D Manager i IVF industrien.

I 2011 efter omfattende arbejde med at udvikle produktet, blev vores virksomhed MotilityCount ApS etableret.  Patentet til SwimCount™ Membrane Swim-Up Teknologien blev tildelt i 2014.

I 2015 nåede vi målet – SwimCount™ Sædkvalitetstest, den første sædkvalitetstest til hjemmebrug, var udviklet og klar til at give mænd et validt svar på deres sædkvalitet. Vores SwimCount™ Sædkvalitetstest fik CE-godkendelse fra Den Europæiske Union i 2015 og senere det opgraderede IVDR CE-godkendelse i 2022. Og US FDA 510(k) Clearence blev opnået i 2019

Hos MotililtyCount Aps er vi et ambitiøst og samarbejdende team med både videnskabelig og kommerciel erfaring inden for fertilitet. Vi er en ægte international virksomhed, og vores ambition er at øge kendskabet til mandlig fertilitet og gøre det muligt for jer at få jeres babydrøm opfyldt, jo før jo bedre. I en verden med stigende fertilitetsproblemer ved vi, at HVER DAG TÆLLER.

 

Om SwimCount

Et ud af ti par oplever problemer, når de prøver at blive gravide. Omkring 40% af tilfældene af infertilitet på verdensplan er forårsaget af mandlige faktorer. SwimCount™ Sædkvalitetstes er en revolution for den tidlige diagnose af mandlig fertilitet. Den måler antallet af de stærkeste progressive svømmere, som er den eneste type sædceller, der kan befrugte kvindens æg. SwimCount™ er en valid pre-screening sædkvalitetstest til hjemmebrug med et enestående nøjagtighedsniveau på 96%.

SwimCount™ Sædkvalitetstest gør det nemt og diskret at opnå viden om mandens fertilitetspotentiale på et meget tidligt stadie i jeres babyplan. Testen er en revolution for den tidlige diagnose af mandlig fertilitet.

    SwimCount™ Sædkvalitetstest er en hjemmetest, på den måde gør vi det nemt og diskret for jer at teste med en høj grad af pålidelighed og komfort i jeres eget hjem.

    Uanset om du som mand lige er begyndt eller har prøvet i nogen tid, kan kost og ernæring påvirke din fertilitet. SwimCount™ tilbyder også SwimCount™ kosttilskud til dig der ønsker at tage hånd om din sædkvalitet. Vi er her for at hjælpe jer som par gennem hvert trin i jeres fertilitetsrejse, og vi er oprigtig interesserede i jeres rejse til en vellykket graviditet.