FILM- & MEDIEPRAKTIKANT SØGES

FILM- & MEDIEPRAKTIKANT SØGES

19 juni, 2017

*ATTENTION KOMMENDE SWIMCOUNTPRAKTIKANT*

Vi har brug for en hjælpende hånd her på SwimCountkontoret i Valby og søger derfor en kreativ, effektiv, hårdtarbejdende, kommunikativ og yderst venlig praktikant med flair for film og medievidenskab til udarbejdelse af en masse spændende marketingmateriale i form af videoer og lign. til viral marketingbrug.

Du skal derfor have interesse for og erfaring i at producere kortfilm, reklamer og små videoer med et klart budskab og ikke være bange for at tage fat og prøve dig frem - selvom det handler om en SwimCount Sædkvalitetstest! 

MotilityCount ApS er en lille start-up med få ressourcer, så praktikken er ulønnet, men vi kan til gengæld tilbyde en masse ny viden om sædkvalitet og sparring både på salgs- og marketingfronten. Nogle vil tilmed sige, at vi er søde, rare og humoristiske at være sammen med.

Lyder dette som noget for dig, og er du klar til at ofre din sjæl for et godt formål, så send venligst din ansøgning samt et eksempel på/link til noget du tidligere har produceret til Emilia Skytte på es@motilitycount.com.

Praktikstart så snart som muligt. Praktiktiden kan tilpasses dig og dit studie, så noter gerne i mailen sammen med din ansøgning, hvornår du kan starte og hvor lang din praktikperiode er.

Vi ser frem til at høre dig - 'sooner rather than later'.

The SwimCount Team / Mogens, Jacob og Emilia

Læs praktikopslaget her

For English press here.Skriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.