MotilityCount ApS søger en Digital Kommunikationspraktikant 

MotilityCount ApS søger en Digital Kommunikationspraktikant 

16 januar, 2019

Vi søger en digital og nytænkende kommunikationspraktikant til at håndtere sociale medier, hjælpe med grafiske opgaver samt foto- og videoproduktion for MotilityCount ApS

Hvem er vi?

MotilityCount ApS er en dansk start-up virksomhed, der sælger sædkvalitetstesten SwimCount, der er en hjemmetest. Testen er patenteret, CE-mærket og udviklet i Danmark. Det er den eneste fertilitetstest til mænd på markedet, der kan måle antallet af bevægelige sædceller (Progressive Motile Sædceller), som er den eneste type sædceller, der kan gøre en kvinde gravid.

Vi er i konstant udvikling og opgaverne er mange og spænder bredt. Vi opererer i øjeblikket i mere end 30 lande og derfor har vi brug for din hjælp til at sprede ”det gode budskab” om SwimCount til flere forbrugere og nye kunder og øge kendskabsgraden til produktet gennem digitale platforme, så som vores hjemmeside, Facebook, Instagram og Twitter. 

Hvem er du?

Du er en åben, udadvendt og kreativ person, der har gode kommunikationsevner og som kan håndtere mange opgaver på én gang. Du vil indgå i et dynamisk team, hvor alle ideer er velkomne. Vi forventer, at du: 

  • Har arbejdet med grafiske løsninger fx reklamekampagner
  • Har erfaring med billedbehandling og videoproduktion
  • Har arbejdet og har en del erfaring med Adobe-pakken – særligt InDesign, Illustrator, PhotoShop og PremierPro
  • Har praktisk erfaring med sociale medier 
  • Har flair for og mod på at brande et tabuiseret produkt og emne på en humoristisk og seriøs måde
  • Formulerer dig korrekt på skrift på både dansk og engelsk

 Hvad kan vi så tilbyde dig?

Du bliver en del af et kreativt og ambitiøst arbejdsmiljø, hvor der er en afslappet omgangstone og plads til nye ideer. Du får mulighed for at udvikle og udarbejde reklamemateriale og andet indhold til vores website og sociale medier sammen med vores Sales & Marketing Coordinator.

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Valby. Praktikken er ulønnet, og skal være en del af dit studieforløb.

Startdato: Så hurtigt som muligt.

Send din ansøgning, CV og evt. eksempler på tidligere projekter til Emilia Skytte på es@motilitycount.com. Vi læser dem løbende og beslutter os, når vi ser den rigtige kandidat, så send din ansøgning "sooner rather than later!"

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Emilia Skytte på 91539058 eller es@motilitycount.com.

 Skriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.