Hvordan redder vi den danske sædkvalitet?

Hvordan redder vi den danske sædkvalitet?

25 januar, 2019

Hvordan redder vi den danske sædkvalitet?

Radioprogrammet RECEPT på P1 kl. 10-11 handlede denne fredag om sædkvalitet og mere præcist, hvordan vi redder den danske sædkvalitet.

Miljø og livsstil hænger sammen med mænds nedsatte evne til at få børn. Det viser en undersøgelse, der har set på kemikalier i modermælk. Men forskere er uenige, om sædkvaliteten reelt falder.

Det er utrolig spændende at høre en forskers mening om den mandlige befolknings dalende sædkvalitet og man får samtidig et indblik i, hvilke mulige tiltag mænd og gravide kvinder kan tage for at forbedre sædkvaliteten i fremtiden i form af fx at undgå hormonforstyrrende stoffer.

Hør afsnittet fra Recept på P1 kl. 10-11 d. 25/1-19: Hvordan redder vi den danske sædkvalitet - HER.

Sædkvalitet på DR1, ReceptSkriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.

SwimCount™ Teamet ønsker at værne om vores medarbejderes sikkerhed, og især i forhold til dem der måtte være mest udsatte for Corona. Derfor arbejder de medarbejdere, som har muligheden for det, hjemmefra. Men vi har ikke lukket!

Vi opererer som altid, og du vil derfor ikke mærke nogen forskel fra tidligere når du foretager bestillinger på www.swimcount.dk som vi sender til dig via GLS. 😊

Det betyder derfor også, at der ingen gode undskyldninger er for ikke at få testet dine svømmere, i denne tid hvor vi alle er derhjemme. 😉