mænds sædkvalitet dykker efter de 30 år

Sædkvaliteten styrtdykker efter de 30

05 juli, 2017

Ny undersøgelse viser, at også mændene skal op af stolen, inden de fylder 30 år, hvis de vil have gode chancer for at få børn.

Man har længe vidst, at kvinders fertilitet falder i takt med, at de bliver ældre, men en ny undersøgelse viser, at det faktisk også gælder for mænd.

Den nye undersøgelsen er foretaget af European Society of Human Reproduction and Embryology og konkluderer, at mænds fertilitet falder drastisk efter de er fyldt 30 år. Undersøgelsen viser, at mændenes sædcelleantal dog ikke ændrer sig, men at kvaliteten af sæden bliver markant dårligere.

 

Tag en SwimCount Sædkvalitetstest - jo før jo bedre!

 

Læs hele artiklen på TV2 Nyheder her. (04.07.2017)
Read the full article in English from The Guardian here. (02.07.2017)

 

Uret tikker for mænd også, mænds sædkvalitetSkriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.

SwimCount™ Teamet ønsker at værne om vores medarbejderes sikkerhed, og især i forhold til dem der måtte være mest udsatte for Corona. Derfor arbejder de medarbejdere, som har muligheden for det, hjemmefra. Men vi har ikke lukket!

Vi opererer som altid, og du vil derfor ikke mærke nogen forskel fra tidligere når du foretager bestillinger på www.swimcount.dk som vi sender til dig via GLS. 😊

Det betyder derfor også, at der ingen gode undskyldninger er for ikke at få testet dine svømmere, i denne tid hvor vi alle er derhjemme. 😉