SwimCount - udstilling på Ballerup Apotek

SwimCount - udstilling på Ballerup Apotek

10 marts, 2017

Et apotek er lig med viden og rådgivning, og derfor er det en vigtig faktor, at et apotekspersonale er informeret om de forskellige fertilitetsmuligheder, når et par står ved skranken og efterspørger rådgivning vedr. graviditet. En kvinde kan nemlig tage forskellige vitaminer og mineraler som fremmer en kvindes fertilitet og derefter måned efter måned tage en ægløsningstest samt en graviditetstest og med krydsede fingre håbe på et positivt resultat, men hvis det positive svar aldrig kommer, så burde man overveje at lade manden komme på banen og få undersøgt sin sædkvalitet, da infertilitet i 50% af gangene skyldes mandens lave sædkvalitet.

Apotekspersonalet kan nu vejlede og oplyse kvinder, der ønsker at blive gravide - og som derfor tager på apoteket for at købe en ægløsningstest eller en tidlig graviditetstest - om, at det nu er muligt for parret at teste mandens sædkvalitet derhjemme og derved opnå et validt resultat omkring mandens fertilitetspotentiale.

Ballerup Apotek har lavet en flot og spændende udstilling af SwimCount Sædkvalitetstest lige ved indgangen med både produkter samt informationsmateriale.

Kom et smut forbi og få en god vejledning af det venlige og imødekommende personale :) 

SwimCount Sædkvalitetstest Ballerup ApotekSkriv en kommentar

Din kommentar skal først godkendes før den kan ses på siden.