KONTAKT

MotilityCount ApS
Gl. Køge Landevej 57, 2.
DK-2500 Valby
Danmark
+45 40 60 33 03
info@swimcount.dk
CVR. 33 49 80 63

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående formular, hvis du har spørgsmål til vores virksomhed eller produkt, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Hvis du har brug for eksperthjælp vedrørende dit SwimCount-produkt eller hjælp til at aflæse dit testresultat, så send os en e-mail på info@swimcount.dk, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt.

*Husk at notere i mailen, hvor du har købt din SwimCounttest + vedhæft et billede af dit testresultat (taget inden for 5 minutter for et brugbart resultat!), og notér gerne LOT NO og Use By, som er angivet på siden af æsken eller bag på produktet for en hurtigere feedback.


SwimCount™ Teamet ønsker at værne om vores medarbejderes sikkerhed, og især i forhold til dem der måtte være mest udsatte for Corona. Derfor arbejder de medarbejdere, som har muligheden for det, hjemmefra. Men vi har ikke lukket!

Vi opererer som altid, og du vil derfor ikke mærke nogen forskel fra tidligere når du foretager bestillinger på www.swimcount.dk som vi sender til dig via GLS. 😊

Det betyder derfor også, at der ingen gode undskyldninger er for ikke at få testet dine svømmere, i denne tid hvor vi alle er derhjemme. 😉